Реализация

SuccessКак тази програма ще Ви помогне да успеете?

  Ще Ви покаже как да развиете собствен бизнес;

  Ще Ви обучи как да ръководите търговски екип;

  Ще Ви научи как да продавате успешно.

 

Всеки, посветил се на идеята да стане майстор в сферата на продажбите и желаещ да обедини теоретични знания с практичен опит, може да вземе участие в стажантска програма с възможност за работа в съвместен проект с HOME2U – професионални брокери от ново поколение.


 

bryan_webster

Bryan Webster, Sales Consultant, Keyes Cars

Най-великото вдъхновение! Аплодирам подхода ти и съм благодарен за обучението. Видеата, CD-та и останалите ти материали ме направиха това, което съм днес… Очаквам с нетърпение утрешния ден.


stevan_boskovic

Stevan Boskovic, Johannesburg, South Africa

Сега осъзнавам какво направиха за мен изминалите 8 месеца обучение. От поставянето на цели до финансово планиране и търсене на клиенти, изолиране на излишния шум и количеството действие, което трябва да се предприеме. Мога да изброя хиляди неща, които научих и сега разбирам какво означава наистина да се грижиш за нуждите на клиентите.


kenan_pyeatt

Kenan Pyeatt

Грант Кардон, благодаря! Партньорството е страхотно и съм горд да кажа, че заради теб и продукта ти ставаме все по-добри с всеки изминал ден!


Joe Dorazio, United Labs, Inc.

Грант, изключително съм благодарен за приноса ти към търговската индустрия като цяло и това, което правиш за хора като мен. Утре е първият ми работен ден на мечтаната позиция национален търговски инструктор в United Laboratories Inc. (компания за „Умни“/Био базирани химикали). Напълно искрено искам да споделя, че материалите ти, на които попаднах преди година и половина, изиграха огромна роля за положението ми днес!


donny_wilson

Donny Wilson, General Manager, Pete Powersports

Продуктът и услугите ти са много над всичко друго на пазара! Ти вдъхновяваш, мотивираш и променяш живота на хората! Благодаря за всичко, което правиш!