Лектори

Grant Cardone

Грант Кардон
GC

Грант Кардон е международен експерт, автор на четири книги за бизнес и продажби и един от най-продаваните автори на Ню Йорк Таймс и Амазон. Той е създател на множество адаптирани курсове за продажби за Топ 500 компаниите в света, като BMW, At&T, Google, Morgan Stanley, Kawasaki и други. Кардон оглавява световната класация за „Топ 10 на експертите“ и „Топ 10 на бизнес коуч експертите“. Неговата компания „Кардон ентерпрайзис“ е една от най-успешните компании за обучение на хора в света.

Някои от компаниите, които Грант Кардон в консултирал:

 


Катерина Върбанчовска

Катерина Върбанчовска
GC

Катерина Върбанчовска е управляващ директор на „Грант Кардон“ за югоизточна Европа. С повече от 14 години опит Катерина е била на ръководни позиции в компании за бързо оборотни стоки. Отговаряла е за продажби, маркетинг, снабдяване, финансов и дистрибуторски мениджмънт. Тя има пет години опит в едно от водещите направления на “Нестле” в България и Чехия.

 

 


Meglena Beneva

Меглена Бенева
GC

Меглена Бенева е опитен професионалист в сферата на продажбите и маркетинга. През последните 12 години тя е работила с сферата на бъзрооборотните стоки като мениджър оперативни продажби, кий акаунт и дистрибуторски мениджмънт. Занимавала се е с маркетинга и продажбата на различни брандове, отговаряла е за клиенти и е била ръководител на редица проекти. От четири години Меглена се занимава с невромаркетинг и менторство. Тя активно подпомага колегите си, които благодарение на нейното обучение са повишили резултатите и представянето си.

 


д-р Радостин Вазов

гл. ас. д-р РАДОСТИН ВАЗОВ
ВУЗФ

Гл. ас. д-р Радостин Вазов е изпълнителен директор на Висшето училище по застраховане и финанси. Той е преподавател по учебните дисциплини “Основи на финансите” и “Публични финанси” и член на Центъра за научни изследвания във ВУЗФ. Експерт е по финансови анализи към Министерство на труда и социалната политика и е учредител на „Фондация за качествен мениджмънт”. Радостин Вазов е учил в South Bank University London и London School of Economics and Political Science. Магистър е по икономика в областта на теорията на финансите, финанси на предприятието, застраховане и инвестиции. Придобива своята докторска титла от УНСС през 2014 г.

 


д-р Даниела Колева

д-р ДАНИЕЛА ИЛИЕВА-КОЛЕВА
ВУЗФ

Д-р Илиева-Колева е преподавател в Университета ВУЗФ, в международния факултет на университета Шефилд и в Университета за национално и световно стопанство. Дисциплините, по които Даниела преподава са “Стратегически мениджмънт”, “Организационно поведение”, “Бизнес комуникации”, “Бизнес коучинг” и “Корпоративна социална отговорност”. Също така тя е експерт по “Международен туризъм и мениджмънт в туризма”. Има бакалавърска степен по “Бизнес администрация”, магистърска степен по “Маркетинг” и докторска степен по икономика. Професионален консултант е по “Бизнес етикет и международен протокол”. Тя е и сертифициран мастър-практик по невро-лингвистично програмиране, както и сертифициран мастър по коучинг и хипнотерапия.

 


ас. д-р Станимир Андонов

 гл. ас. д-р Станимир Андонов
ВУЗФ

Станимир Андонов е доктор по маркетинг. Преподавател е във Висшето училище по застраховане и финанси и CEO на агенция за невромаркетингови изследвания Neuromarketing Bulgaria. Станимир е бил собственик и мениджър на MarketingProEngineering – компания, специализирана в създаването на софтуер и съдържание за мобилни устройства. Той е член на American Marketing Association. Станимир също така е автор на електронната книга „Levels of Product Differentiation in the Global Market“ и на книгата „Маркетингово позициониране – теория, практика и изследвания“, издателство “Изток-Запад“, 2014 год.

 


Юлия Добрева

Юлия Добрева
ВУЗФ

Юлия Добрева е главен асистент във Висшето училище по застраховане и финанси. Лектор е и в международния факултет на университета Шефилд. Юлия е доктор по икономика, специалност „Политическа икономия” от СУ “Св. Климент Охридски”. В момента работи като експерт в Централна Кооперативна Банка. Основната мотивация на Юлия като лектор е проследяването на ефекта от предаване на знания на студентите, както и изграждането на уверени, целеустремени и ангажирани личности – с визия за бъдещото си развитие, творчески подход и изградена ценностна система.

 


ас. Бисер Райнов

 гл.ас. Бисер Райнов
ВУЗФ

Бисер Райнов е главен асистент във Висшето училище по застраховане и финанси. Той е сертифициран вътрешен одитор (CIA), член на Управителния съвет на Института на вътрешните одитори в България. Бисер има над 20 г. опит в областта на счетоводната отчетност. Ръководил е счетоводни отдели на предприятия от реалния и неправителствения сектор.