Програма

man-bow-arrow-businessМагистърската програма „Продажби и бизнес финанси» е разработена съвместно от академичния капацитет на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и екипа на Grant Cardone CEE, представител за Централна и Източна Европа на Грант Кардон – международен експерт по продажбите и създател на специални програми за обучение в петстотин от най-големи компании в света.

Ако продажбите са кръвта на организацията, търговските мениджъри са сърцето и душата. С програмата – „Продажби и бизнес финанси» на ВУЗФ, ще придобиете уменията, необходими да управлявате и мотивирате екип от търговци и да бъдете лидер във всеки бизнес.

Тази програма ще Ви научи да продавате не само продукти и услуги, а и как да убедите  себе си и останалите в нещата, които искате да правите в живота. Основната причина, поради която един бизнес се проваля, е най-вече защото идеите на компанията не са продадени достатъчно бързо, в достатъчно големи количества и на достатъчно високи цени. Много от вас имат идеи всеки ден. Способността да продадете тези идеи ще предопредели вашето оцеляване.