Правилото Х10

Тазcardone-slide-10x-1_bg1и книга ще умножи по 10 успеха, който сте постигнали до момента.

Ако преследвате големи цели, не трябва да се задоволявате с обикновеноти. За да постигнете следващото ниво, трябва да разберете желаното 4-то ниво на действие. Това 4-то ниво, също познато катоПравилото 10X, е нивото на действие, което ще гарантира на компаниите и отделните индивиди постигане на техните цели и стремежи.

Научете се да определяте количеството усилия, необходими, за да си гарантирате успех и да сте сигурни, че ще продължите да оперирате при тези масивни нива през целия си живот.

Уебинар – Безплатен вход

Webinar header 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джеръд Гланд – Вицепрезидент Продажби и Маркетинг сподели ценни съвети и опит за ключовите фактори за успех във всяка икономическа среда. Научете как да максимизирате резултатите от продажбите и печалбата. Как да развиете и задържите най-добрия търговски екип.

Ако сте пропуснали събитието на живо, можете да изгледате уебинара тук: https://www.youtube.com/watch?v=wERJjwR8t4I

Ако не си първи, си последен

cardone-slide-fol-1_bg1

Конкуренцията трябва да се използва само, когато доминирате над нея.

Не всеки може да осъществи продажбата, да спечели играта или да е лидер в пазара. Когато икономиката се свива, става още по-трудно да продадете продуктите си, да поддържате клиентската си база и да спечелите пазарен дял. Грешките струват по-скъпо, а провалът се превръща в реална възможност за всички онези, които не доминират. Ще се научите как да продавате продуктите си, когато другите не успяват и да спечелите пазарен дял от своите конкуренти. Почти всички съвети за продажбите, на които са ви учили, ще ви заведат до последното място. Прочетете тази книга и научете как да постигнете максимален успех в бизнеса!

8 парични грешки, които възпрепятстват богатството

sow2

Сега е момента, когато ти и тези около теб, се изкушавате да си починете. Това ми напомня на онази страхотна сцена от Уол Стриийт 2, когато Гордън Геко (Майкъл Дъглас) казва: „Парите никога не спят“. Не е време за почивка независимо колко добре си работил или не си. Гордън Геко е измислен герой. Ти живееш в реалния свят. Ето какво Гордън не ти каза за парите, което трябва да знаеш, влизайки в новия месец.

Трябва да разбереш, че освен че парите не спят, парите никога не се уморяват и не празнуват. Парите изискват внимание и винаги ще се движат към и ще са отдадени на онези, които са най-ангажирани и проявяват уважение към тях. Макар и повечето хора да казват, че искат повече пари и финансов успех, истината е, че повечето никога не го постигат. Защо? Причината е проста. Ние се проваляме с парите. Преди да мина към 8-те грешки с парите, искам да се замислиш къде си сега финансово и къде искаш да бъдеш. Обзалгам се, че и ти като мен, си направил някои от тези грешки.

1. Спокойствие вместо стремеж. Комфортът е най-опасния елемент на финансите. Средната класа е изградена на основата на комфорта, спокойствието и това да правиш само достатъчното. Заможният човек никога няма достатъчно и никога не търси комфорт. Той търси свобода и изобилие и винаги се стреми към повече.
2. Диверсификация. Уол Стрийт свърши страхотна работа като продаде на обществеността идеята за диверсификацията, защото тя им е от полза. Както казва приятеля ми Марк Кубан: „диверсификацията е за идиотите“. Ако искаш да натрупаш богатство трябва да знаеш кога да заложиш всичко. Намери инструмент и дай своя залог. Андрю Карнидж казва: „пътя към богатството е да сложиш всичките си яйца в една кошница и след това да я наблюдаваш.“
3. Зависимост от един източник на доход. Независимо колко голям е дохода ти, никога не бива да зависиш само от един изтчоник. Познавах един изпълнителен директор през 2008, който печелеше по 350,000 долара на година (тя беше в топ 1%) и внезапно този доход спря. Създай няколко притока на доход, които не спират да текат към сметката ти. Това не е диверсифициране на богатството ти, а укрепването му.
4. Сравняваш се със съседа. 76% от работещите американци живеят от заплата на заплата. Сравняваш финансите си с повечето американци и изглежда се псравяш добре. Никога не сравнявай финансите си с тези на друг. Богатството не е в очите на гледащия. Или имаш достатъчно, или не.
5. Прелъстен си от най-горещото, най-новото. Избягвай да инвестираш в компании, които могат да бъдат заменени от ново технологично развитие. Имаше ли Блекбъри? Имаш ли го още? Гледам от какво хората винаги ще имат нужда и инветсирам в неща, които няма да бъдат заличени от прогреса.
6. Наивен и прекалено доверчив. Най-голямата грешка на финансовия ми живот беше, че наивно се доверих на група хора, защото ги харесах. Не отделих време да потърся доказателство, че са това, за което се представяха. Докато разбрах, че нещо не е наред, загубих милиони долари. Абстрахирай се от чувствата си и потърси солидно доказателство.
7. Спестяваш заради пестенето. Можеш да се разориш спестявайки пари. Парите, които просто се седят наоколо ще си намерят друго място, където да отидат. Парите се оттегчават и искат да видят действие и искат да работят. За да натрупаш богатство трябва да инвестираш излишъка така, че да изградиш повече доходни активности.
8. Преждевременно инвестираш много. От другата страна на спестовника е прахосника, този който се опитва да впечатли околните с колата, дрехите, часовниците си. Не си купих първата луксозна кола докато не спестих първите си милиони. И когато накрая направих тази покупка, вече нямаше значение колко лоша е инвестицията. Много богатите, истинските играчи, изглеждат сякаш парадират с парите си със своята екстравагантност, но не всъщност не е така. Те притежават този часовник на ръката си, а Виза не.

Ако си сериозен в изграждането на план за богатство, предлагам специален “Wealth Creation Kit”, който ще те научи как да доминираш в своето пространство, как да подходиш към успеха с начин на мислене, който да те доведе до постигане на целите ти. Имаш отговорност за създаването на богатство за семейството си, бизнеса и превръщането на мечтите ти в реалност. Бих искал да ти пожелая късмет в избягването на грешките при натрупване на богатство, но постигането на това изисква нещо повече от късмет. Ще правиш грешки. Учи се от тях и върви към създаването на истинска свобода за себе си. Моят “Wealth Creation Kit” ще те научи как да останеш фокусиран върху богатството. Имаш отговорност да създадеш богатство за себе си и семейството си. Помниш ли 8-те грешки, които точно ти споделих? Обзалагам се, че вече ги забрави.

Сега е твоя момент. Да го направим заедно.

gamechanger1

Как да си подготвен за възможностите, които променят живота?

gamechanger1

Наскоро ми припомниха, че великите възможности са навсякъде и лесно могат да бъдат пренебрегнати. Не искам това да се случи с теб. Трябва да си „гладен“, да стоиш с отворени очи и да търсиш възможностите навсякъде. Лесно е да се загуби фокус и да бъдеш заслепен от медиите и други подобни. Това, което аз правя всеки ден, е да записвам целите си и те уверявам, че колкото и просто да звучи, то прави почти чудеса. Със сигурност и другите трябва да го правят, защото повечето хора са толкова непрозорливи за възможностите, че изглеждат почти глупави. Причината да записвам всеки ден целите си е да стоя фокусиран върху това къде отивам и къде искам да бъда. Шумът, разсейването, проблемите и предизвикателствата на работата и живота могат да разколебаят дори и най-положителните хора. Когато това се случи, изпускаме възможности, които биха могли да променят живота ни. Имал съм стотици такива възможности в живота и ти също ще ги имаш. Независимо къде си в момента, дали си преуспял или пък на път към успеха, трябва да държиш очите си отворени за възможностите, които променят живота. Глупавите хора не могат да ги видят, дори не ги забелязват, дори когато те са точно под носа им. Казвам „глупави“ не за да бъда неуважителен, но защото това е правилната дума. Глупав означава да му липсва интелигентност или здрав разум. Огледай се наоколо и ще видиш, че здравия разум не е толкова популярен.

Само тази седмица от компанията ми се обадиха на местно студио в Маями и двата пъти никой не отговори на обаждането – глупаво. От програмата ми „Таен купувач“ се обадихме на други дузина магазина, които харчат пари за радио и интернет реклама и два от тях не си вдигнаха телефоните. От 10-те, които отговориха, нито един не попита за име и номер. ГЛУПАВО! Причината хората да се държат глупаво е, защото мениджмънта не ги разбужда всеки ден, като им казва да се оглеждат за ВЪЗМОЖНОСТИ.

Възможностите идват всеки ден. Телефонът звъни, възможност! E-mail идва, още възможности. Избираш дали да преследваш, подминеш или игнорираш тези лийдове. Или ще се отнесеш с тях като с възможности, които могат да променят живота, или ще ги пропилееш. От теб зависи. За да ги преследваш, ще ти трябва нагласа. Ще ти трябват ежедневни напомняния и ангажираност да поддържаш манталитет и култура за тези възможности.

76% от американците в момента живеят от заплата до заплата. В тази страна, хората едва преживяват, защото им е твърде удобно или пък никой не им напомня всеки ден да търсят възможностите, които ще променят живота им. Аз не отивам на работа, за да работя. Отивам на работа, за да търся ВЪЗМОЖНОСТИ.

Ето 3 съвета, които ще ти помогнат да намериш тези възможности:

  1. Търси ги всеки ден.
  2. Напиши си целите, които ще променят живота ти.
  3. Инвестирай в това да станеш по-добър.

Не бъди глупав. Независимо къде си по пътя към успеха, трябва да държиш очите си отворени, да си фокусиран, да останеш мотивиран и да устоиш през предизвикателствата. Дори ако си в своя апогей, трябва да продължиш да търсиш, за да подобриш играта си! Няма спирка пред онези, които са се отдали на УСПЕХА. Докато останалия свят си почива през уикенда, тези, които са се отдали на УСПЕХА държат очите си широко отворени за ВЪЗМОЖНОСТИ.

Бъди велик. Нищо друго не се отплаща.

ГК